Original_jpg.jpg
mannen.png

Zeg 

Eens Ja

voor Particulieren

WAT

VOOR WIE

Iedereen tussen 15 en 75 jaar

WAAR

bij Panda in Utrecht

Zeg Eens Ja is een methodiek van begeleiding naar werk die clienten ondersteunt bij het (her)vinden en/of bevestigen van een innerlijk weten en kracht. Door stil te staan bij wat iemand voelt en waarde toe te dichten aan de eigen-wijsheid komt een client weer in beweging en krijgt daardoor weer ruimte om meer bewuste en vitalere keuzes te maken. Vitalere keuzes dragen bij aan zowel het mentale als fysieke welzijn van iemand en door de verbeterde relatie met zichzelf kan iemand beter duiden wat belangrijk voor hem/haar is, hoe hij/zij wil bijdragen aan de samenleving en hoe dit vorm te geven.  

Zeg Eens Ja biedt mensen vanuit een diep vertrouwen, diep respect en geduld de mogelijkheid om op hun eigen manier en in hun eigen ritme te bouwen aan een vitaal zelfbeeld. Ze werkt niet met een vooropgezette doelstelling. De ervaring heeft geleerd dat resultaten het gevolg zijn van het bieden van ruimte, gecombineerd met een diep respect voor wie mensen zijn en de keuzes die iemand maakt. Het (her)vinden van iemands eigen kracht en wijsheid en ieders plekje in de maatschappij en / of op de arbeidsmarkt is een heel delicaat proces en voor iedereen anders. 

 

Zeg Eens Ja kan zowel groepsgewijs als individueel ingezet worden. Bijvoorbeeld door periodieke coaching, een meerdaagse training, een (keuze)vak op opleidingen of als ontwikkelingsprogramma binnen overheidsinstellingen of scholingsinstituten.

 

Als je meer informatie wilt of van gedachten wilt wisselen over wat Zeg Eens Ja voor jou of jullie organisatie kan betekenen, neem dan contact op.

Floris van der Schot

 

T 06-2435 6331

floris@there-is-more.nl