De individuele ondersteuning bij een (dreigende) burn-out of uitval door depressiviteit, bestaat uit een combinatie van coachingsgesprekken en esoteric chakra-puncture. Gedurende een periode ondersteunen we je om te herstellen van de uitputting, chronische vermoeidheid en / of depressieve gevoelens en ondersteunen we je om keuzes te maken die je herstel bevorderen en om terug te komen bij je natuurlijke flow. Tijdens de eerste maanden is de ondersteuning het meest intensief, dat wil zeggen dat we een tot twee keer per week contact hebben. Naarmate de tijd vordert en afhankelijk van de progressie zal dit afnemen tot 1 of 2 keer per maand. 

Coachingsgesprekken zijn 1 op 1 gesprekken van één tot anderhalf uur met een coach waarin ruimte is om te delen hoe het gaat, waar we stil staan bij onderwerpen waar je mee bezig bent en het zijn vooral momenten om te reflecteren, te waarderen en te observeren. We doen dit vanuit een diep respect voor en vertrouwen in wie je bent. 

Esoteric chakra-puncture is een eeuwenoude naaldtechniek gebaseerd op de wetenschap van de nadi’s. Door het oppervlakkig in specifieke patronen aanbrengen van flinterdunne naalden op het lichaam worden de nadi’s geactiveerd en wordt de vurige en natuurlijke flow van energie in het lichaam hersteld. Een nadi is in feite de spark of life. Het activeren van de nadi's ondersteunt het lichaam om de (diepe) vermoeidheid / uitputting los te laten én om keuzes te maken die de natuurlijke flow blijvend ondersteunen. Met de ondersteuning van esoteric chakra-puncture wordt het lichaam als het ware ge(re)activeerd. Je zal in veel gevallen voelen dat je dieper in je lichaam zakt wat direct een gevoel van diepe ontspanning en overgave geeft.

Ik ben Vrouw.png
2020-LOGO_There is More - Floris van der