top of page
2020-LOGO_There is More - Floris van der

Onze naam

De naam There is More is geboren tijdens de viering van het 1-jarige huwelijk van Floris & Katinka van der Schot. Zij zijn de grondleggers van There is More. There is More wil bijdragen aan een gezonde en vitale samenleving waarin mensen met plezier en energie bijdragen aan het grotere geheel waar we onderdeel van zijn. Rangen, standen, kleur, lengte, status, aanzien etc. zijn 'hokjes' die oordelen over mensen in plaats van mensen te zien voor wie ze zijn en de waarde die ze toevoegen. Simpelweg om wie we zijn, voordat we iets doen. Waardering, vertrouwen, respect, acceptatie en begrip zijn belangrijke basiswaarden binnen There is More.

Ons logo

Het symbool in ons logo staat voor de Nadi, de natuurlijke staat van zijn van een energiecel in ons lichaam: vitaal, stil, harmonieus, vreugde- en liefdevol. De 'science of the Nadi' is een zich voor altijd ontwikkelende wetenschap waar we bij There is More diep respect en achting voor hebben. Omdat ons lichaam (inclusief ons hoofd) bestaat uit 10.000-den energiecellen, is het (letterlijk) van vitaal belang om te luisteren naar wat ons lichaam ons vertelt. Tijdens gesprekken, behandelingen en presentaties staat daarom het lichaam centraal.  

Waarom There is More

Bijna dagelijks lezen we over de ongelofelijke aantallen mensen die last hebben van (chronische) vermoeidheid, burn-out, depressie of gewoon 'niet lekker in hun vel zitten'. Dit heeft ontzettend veel impact op de mensen die hier last van hebben en tegelijkertijd op hun  gezin, familie, collega's, werkgever etc. Eigenlijk levert het alleen maar verliezers op en een hoop negativiteit. Dat raakt ons diep. Omdat we weten dat het anders kan, sterker nog dat het anders is bedoeld, willen we met There is More mensen en organisaties ondersteunen. Ze draagt op eigen wijze bij aan het afbreken van het collectief bewustzijn dat werken (en leven) vanuit een drive ons als mensen en samenleving iets positiefs brengt. Waar werken volgens There is More over gaat is een bijdrage leveren vanuit wie we werkelijk zijn en onze waarde voelen zonder focus op wat we doen, maar met de focus vanuit welke kwaliteit we iets doen.​

We are all a part of the puzzle that makes up the whole,

It is time we start appreciating in stead of striving and comparing.

We are all multi- dimensional beings, unique in expression and reflection.

ONS

TEAM

Floris van der Schot is al sinds jaar en dag trainer en coach in het Sociaal Domein en binnen organisaties. Een man met passie voor zijn vak en een grote liefde voor mensen.

drs. Katinka van der Schot - de Lannoy is specialist op het terrein van esoteric chakra-puncture. In de afgelopen 10 jaar heeft ze vele mensen ondersteunt bij het (her)vinden van de liefde voor en het fundament in zichzelf.

Floris 7794.jpg

Floris van der Schot

EIGENAAR

M 2435 6331

IMG-7020.PNG

drs. Katinka van der Schot - de Lannoy

EIGENAAR

M 06 4560 2322

bottom of page