OVER ONS 

De naam There is More is geboren tijdens de viering van ons 1-jarig huwelijk. Het adviesbureau zelf ontstond een paar jaar eerder vanuit een samenwerking tussen twee hele goede vrienden met een liefde voor mensen en een gevoel van urgentie rondom het groeiend aantal mensen met burn-out klachten, stress, angst en nervositeit.

There is More is een trainings- en adviesbureau dat op eigen wijze bijdraagt aan het afbreken van het collectief bewustzijn dat werken en leren vanuit een drive ons als mensen en samenleving iets positiefs brengt,. Waar werken volgens There is More over gaat is een bijdrage leveren vanuit wie we werkelijk zijn en onze waarde voelen zonder focus op wat we doen, maar met de focus vanuit welke kwaliteit we iets doen.

We are all a part of the puzzle that makes up the whole,

It is time we start appreciating in stead of striving and comparing.

We are all multi- dimensional beings, unique in expression and reflection

ONS

TEAM

Floris van der Schot is al sinds jaar en dag trainer en coach in het werkveld. Een man met passie voor zijn vak en een grote liefde voor mensen.

drs. Katinka van der Schot - de Lannoy heeft haar focus de laatste tien jaar vooral gehad op de empowerment van vrouwen vanuit  de relatie met hun lichaam en de diepe waardering voor zichzelf.. Ook voor kinderen en jongeren ontwikkelt zij projecten waarbij zelfbewustwording, waardering en lichaam als onze compas centraal staan.

Da VInci.JPG

Floris van der Schot

EIGENAAR

IMG-2264.JPG

drs. Katinka van der Schot - de Lannoy

EIGENAAR