Original_jpg.jpg
Da VInci.JPG

Zeg 

Eens Ja

WAT

Individuele ondersteuning door middel van 1 op 1 gesprekken

VOOR WIE

Voor iedereen die ondersteuning wil bij werk of studie

WAAR

Op locatie of in Utrecht 

Ondersteuning rondom werk en/of studie

Ter ondersteuning van het kiezen van een (toekomstig) beroep, een profiel (op de middelbare school) of als je vast bent gelopen tijdens werk of studie biedt There is More verschillende mogelijkheden om te ondersteunen:

1. Basisondersteuning

Deze bestaat uit een intakegesprek, een beroepskeuzetest en/of een IQ-test en een eindgesprek. Als in grote lijnen duidelijk is welk profiel je wilt kiezen, welke beroepsopleiding je wilt gaan doen of welk beroep je in de toekomst wilt gaan uitoefenen, dan past deze vorm van ondersteuning het beste.​

2.Intensief begeleidingstraject

Dit traject bestaat uit een intakegesprek, beroepskeuzetest en een aantal gesprekken, variërend van 4-8 gesprekken. Als het beroeps- of studieperspectief duidelijk is vraagt dit ook om stappen te (durven) zetten. Tijdens de gesprekken bieden we ondersteuning en kijken we samen naar wat jij nodig hebt en welke manier bij jou past om de stappen te zetten die nodig zijn.

3. Begeleiding als je bent vastgelopen

Als je bent vastgelopen op het werk, studie of school, zoals bijvoorbeeld bij (chronische) vermoeidheid of burn-out, dan heeft dit zowel fysiek als mentaal invloed. Het vraagt om delicate ondersteuning die vaak wat meer tijd en ruimte vraagt om op een andere manier te leren leven en werken. Naast de studie- of beroepskeuze vraagt het ook om een innerlijke reflectie om vanuit een stevig fundament te bouwen aan een (nieuw) studie- of arbeidsperspectief zonder dezelfde valkuilen. En andere keuzes vragen tijd en ruimte. In de eerste plaats voor jezelf. En ook voor je omgeving – partner, kinderen, familie, vrienden etc. Veelal is de frequentie van het aantal gesprekken lager waardoor het traject langer duurt, maar niet persé meer gesprekken vraagt. De begeleidingsduur varieert per persoon, 4 – 10 gesprekken.

Afhankelijk van de vraag en de behoefte zetten we tijdens het traject ook een interesse- en/of een IQ-test in. 

Als je meer informatie wilt of van gedachten wilt wisselen over wat we voor je kunnen betekenen, neem dan contact op met Floris van der Schot, 06 2435 6331 of floris@there-is-more.eu.