top of page
2020-LOGO_There is More - Floris van der Schot-1.png
De Werkacademie Utrecht.JPG

De loopbaan coach in Utrecht

Een loopbaan coach in Utrecht kan u helpen weer op weg te komen. Wanneer u vast loopt in uw dagelijkse werkzaamheden kunt u contact opnemen met onze coaching praktijk. Dit omdat de juiste loopbaan coach in Utrecht u kan helpen op het moment dat u vast loopt in het uitvoeren van uw dagelijkse werkzaamheden. Vaak heeft u al op vrij jonge leeftijd een beroepskeuze moeten maken. Vaak gebeurd dit al op de middelbare school. Na het behalen van een diploma gaan jonge mensen vaak nog verder studeren aan beroepsonderwijs om zo de kans op een baan te vergroten. Daarnaast is het aan de dag van vandaag ook bijna niet meer mogelijk om ongeschoold een beroep uit te oefenen. Naarmate u ouder wordt is het mogelijk dat de beroepskeuze die u destijds gemaakt heeft niet de juiste is.

Niet de juiste beroepskeuze

Naarmate mensen ouder worden, is het mogelijk dat persoonlijke interesses veranderen. Dit geldt dus ook voor de beroepskeuze die iemand destijds gemaakt heeft. Het is mogelijk dat u er op een bepaald punt in uw leven achter komt dat u de verkeerde beroepskeuze hebt gemaakt, en niet gelukkig bent met de werkzaamheden die u momenteel uitvoert. Wanneer dit het geval is, kan een coach in Utrecht u de juiste hulp bieden. Samen met u gaat zo’n loopbaan coach aan de slag met het in kaart brengen van uw competenties, sterke punten, zwakke punten en interesses. Aan de hand hiervan wordt er een advies uitgebracht, en wordt u begeleidt met het nemen van eventuele vervolgstappen.

Maatjes met mijn Lichaam.JPG

Vervolgstappen

Wanneer u niet gelukkig bent met de werkzaamheden die u dagelijks uitvoert, is het belangrijk dat u hier iets mee doet. Wanneer u dit namelijk niet doet, is het mogelijk dat u vroeg of laat te maken krijgt met een burn out in Utrecht. Het is belangrijk om dit te voorkomen. Wanneer u namelijk kampt met een burn out bent u vaak een tijdje niet in staat om te werken en duurt het mogelijk langer om het werkgeluk opnieuw terug te vinden. Het is dus belangrijk om op tijd een loopbaan coach in Utrecht in te schakelen. Zo’n loopbaan coach kan u begeleiden bij het nemen van vervolgstappen. Hierbij kunt u denken aan het indienen van uw ontslag bij uw huidige werkgever, het maken van sollicitatiebrieven, het aanmelden voor een eventuele andere opleiding, etc. Een loopbaancoach in Utrecht kan u dus begeleiden op het moment dat het beroep wat u momenteel uitoefent, voor u niet het juiste beroep is.

bottom of page